Begunstiger worden?

Voor (minimaal) € 10 per jaar kunt u donateur worden van de Stichting. U steunt daarmee de werkzaamheden van de Stichting die liggen op het vlak van de lokale monumentenzorg en de archeologie. Een steeds terugkerende kostenpost is bijvoorbeeld de huur van een werkruimte voor de archeologische werkgroep (in dit geval het Ketelhuis in de Tuin van Ruys aan de Paauwlaan).

Als donateur wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Stichting en ontvangt u ook zo nu en dan een uitnodiging voor een lezing, een excursie of een cursus.

U kunt zich aanmelden als donateur bij de secretaris van de Stichting, Ronald Jaring, via e-mail

U bent van harte welkom!
actueel
Iedere eerste zaterdag van de maand is het Historisch Informatie Punt (HIP) in de Bibliotheek aan de Langstraat geopend. Tussen 14.00 en 15.00 uur kunt u hier terecht met vragen en opmerkingen over de geschiedenis van Wassenaar.
contact
Secretaris: R. Jaring
Mail Secretaris
tel. 070-5119922
Stichting
Op de bres staan voor de cultuurhistorie van Wassenaar, dat is wat de stichting wil. Dat doet zij o.a. door het bevorderen van de lokale monumentenzorg, het organiseren van lezingen, cursussen en tentoonstellingen en het uitgeven van publicaties.